marți, 14 aprilie 2009

10bet

Site oficial: www.10bet.com. Interfata websitului Interfata grafica nu este tocmai una foarte atractiva, dar este foarte utila. Poate era mai bine daca foloseau culori mai deschise, era mai placut de navigat, dar din punct de vedere al utilitatii este perfect. Diferitele evenimente din oferta sunt afisate in prima pagina, ceea ce este excelent, de asemenea aveti acces rapid spre casino, poker, totopot dintr-un meniu situat in partea de sus a paginii. Paginile se incarca foarte rapid chiar si cu o conexiune la internet mai slabuta. Interfata este foarte prietenoasa asa ca nu veti intampina probleme in a naviga pe acest site.

Deschiderea unui cont la 10bet. Deschiderea unui cont este chiar foarte simpla deoarece este explicata de la sine, avand in vedere ca aveti posibilitatea de a alege limba romana, nu va ramane decat sa urmati linkul Deschidere cont si sa urmati pasi putini si simpli pentru a va deschide un cont la 10bet. Cam atat despre deschiderea contului daca veti intra pe site veti intelege ce am vrut sa spunem.

Depuneri si retrageri la 10bet. Depunerile sunt simple ca la majoritatea caselor de pariuri, veti intampina unele probleme cu cardurile de credit sau debit datorita regulilor stricte ale unor banci care nu agreaza agentiile de pariuri. Cu acestea fiind spuse va amintim ca aveti si alte optiuni de depunere cum ar fi , Moneybookers, transfer bancar, Neteller, Western Union etc.
Retragerile sunt de asemenea foarte rapide. De obicei cele mai multe agentii de pariuri asteapta sa se golesca depozitul de bani, sa analizeze retragerea d ebani ce urmeaza a fi facuta ca pe urma sa proceseze tranzactia. Uneori dureaza pana la 7 zile totul depinde de metoda prin care doriti sa retrageti.

Oferta de pariuri 10bet. Oferta de pariuri de la 10bet este dintre cele mai bune, sporturile si evenimentele pe care puteti paria variaza foarte mult. Modul in care este prezentata oferta face ca pariatul sa fie o joaca de copii. De asemenea puteti paria pe evenimente tip sub/peste, cornere, primul gol, primul set, cu handicap etc. ceea ce face oferta sa fie si mai diversificata. Aveti posibilitatea de a paria live, nu este unul dintre cele mai puternice sisteme de pariuri live dar este acceptabil, comparativ cu restul agentiilor.

Cotele oferite de 10bet. Cotele oferite de 10 bet difera foarte mult. Agentia are un sistem de afisare a cotelor foarte rapid, probabil unul dintre cele mai rapide de pe internet. Cotele sunt foarte bune dar nu cele mai bune, sunt aproape egale cu restul agentiei pentru ca la acest capitol nici o agentie nu prea pare sa iasa in evidenta. Totusi au cote excelente la sistemul de pariuri cu handicap asiatic. Se pare ca acest sistem de cotare deosebeste aceasta agentie de restul agentiilor. Nu prea am intalnit agentii care sa ofere cote atat de bune la pariuri de tip handicap asiatic, deoarece sunt probabil cele mai mari cote de pe internet.

Modalitatea de pariere la 10bet. Este una dintre agentiile care vin sa-ti faca viata mai usoara cand vine vorba sa pui un pariu, totul este super simplu doar selecteaza-ti evenimentele pe care doresti sa pariezi introduci suma care doresti sa o pariezi si confirmi pariurile. Nimic complex ca la alte agentii, vei fi chair uimit de aceasta facilitate, cu siguranta pe noi ne-a surprins intr-un mod placut. Puteti sa pariati pe o serie de evenimente din diferite sporturi cum ar fi fotbal, tenis, baschet, handbal etc. Aveti diferite optiuni de pariere cum ar fi single sau combo etc.

Serviciul cu clientii. I-am contactat odata pentru o informatie, am fost destul de multumiti de modul in care ne-au tratat. Am intalnit unele forumuri unde se plangeau ca nu au fost destul de expliciti in legatura cu raspunsul la problema lor, dar parerile pot fi impartite cand vine vorba de acest tip de serviciu. Pot fi contactati telefonic iar daca telefonul nu merge au adrese de mail prin care puteti lua legatura cu ei in permanenta. Din pacate aceasta agentie nu ofera suport live (chat) pentru clientii sai.

Credibilitate si siguranta la 10bet : 10bet foloseste tehnologia SSL (Secure Socket Layer ) care stocheaza toate informatiile personale si le pastreaza in siguranta. De asemenea au licenta VeriSign care nu face altceva decat sa intareasca credibilitatea agentiei.

Concluzii: Este agentia perfecta pentru incepatori, meniu in limba romana, interfata usor de inteles, cote bune, sitem de pariuri live si multe altele. Agentia este recomandata peste tot in lume de catre tipsteri datorita cotelor excelente la unele evenimente si nu numai. Pe langa toate astea va pun la dispozitie un joc numit totopot, este un joc tip pronosport. Merita sa acordati atentie acestei agentii.