vineri, 27 martie 2009

Cinci sfaturi pentru pariori

Saptamana trecuta, din cele cinci meciuri propuse, nu am indicat pronosticul exact decat la patru meciuri. Speram sa ne luam revansa in acest weekend.

» Tottenham-Newcastle 1 - cota 1,7.
Un meci in care semnul X pare exclus din start, ultima remiza intre cele doua echipe fiind consemnata in aprilie 1999. Inclinam spre victoria gazdelor pentru ca elevii lui Juan de Ramos joaca un fotbal mai elaborat decat Newcastle, echipa care nu straluceste in deplasari.


» Milan-Atalanta 1 - cota 1,4.
Milan este la patru puncte de locul IV, care duce in preliminariile Ligii Campionilor, si nu are voie sa mai piarda puncte acasa, mai ales ca joaca impotriva vecinilor din Bergamo, lipsiti de obiectiv in aceasta editie.


» Bordeaux-Nancy 1 - cota 1,8.
Derby-ul pentru locul II credem ca va fi castigat de gazde. Ambele echipe au ajuns pe podium datorita jocurilor disputate acasa, asa ca si de aceasta data avantajul propriului teren poate fi decisiv.


» Valencia-Mallorca 1 - cota 1,9.
Se intalnesc doua echipe lipsite de griji in acest sfarsit de campionat. Dupa o evolutie fluctuanta, gazdele par a-si fi revenit si pot castiga in fata unei echipe care nu prea se simte bine pe Mestalla.


» Urziceni-Farul 1 - cota 1,5.
Baietii lui Dan Petrescu nu sunt pe podium pentru ca au scapat in acest an multe puncte printre degete. Credem ca in acest meci risipa va fi oprita – Farul, dupa ce parea ca se reaprinde, palpaie acum din ce in ce mai slab.