sâmbătă, 21 februarie 2009

Costi Ioniţă a bătut recordul negativ la dans

Manelistul a reuşit "performanţa" de a fi eliminat din competiţia "Dansez pentru tine" cu cel mai mic procentaj din istoria emisiunii. În urma duelului, publicul a acordat echipei lui Costi Ioniţă doar 20,3 % din voturi.

Aşa cum el însuşi a recunoscut, natura nu a fost prea darnică la capitolul "dans" cu manelistul Costi Ioniţă. Din păcate pentru cântăreţ şi partenera sa, Marina Velle, voinţa nu a reuşit să compenseze lipsa de talent, motiv pentru care telespectatorii i-au eliminat prin vot din concursul "Dansez pentru tine", chiar din a doua ediţie. Perechea a primit doar 20,3 la sută din voturi, stabilind astfel recordul negativ al emisiunii de la Pro TV. Visul Marinei de a-şi ajuta iubitul să se opereze pentru a-şi reface faţa distrusă în urma unui accident are, cu toate acestea, şanse să se îndeplinească.

A consolat-o cu un cec de 1.000 €

Atât televiziunea, cât şi Costi Ioniţă i-au oferit Marinei câte un premiu de consolare în valoare de 1.000 de euro. Prestaţia lui Costi şi sărutul lui Ştefan Bănică Jr. cu Oana Sârbu din ediţia de vineri a show-ului au reuşit să strângă în faţa televizoarelor aproape 2 milioane de telespectatori, cifră care întăreşte poziţia de lider de audienţă pe acel segment orar al postului Pro TV.