sâmbătă, 21 februarie 2009

Oana Sarbu si Banica jr saruta ratingul pe gura

Cine s-a suparat mai tare: Isoscel, Turcescu sau Andreea Marin?

„Liceenii“ s-au intors cu scene fierbinti. Oana Sarbu si Stefan Banica jr s-au sarutat in direct pe celebra melodie „Ani de liceu“ in emisiunea „Dansez pentru tine“ , difuzata vineri seara la Pro TV , asa cum au facut-o in film cu 20 de ani in urma. Scena sarutului dintre cei doi a ridicat simtitor rating-ul, emisiunea devenind lider de audienta vineri seara, pe tronsonul orar 20.30 – 0.52.

In prezent, fostii indragostiti din „Ani de liceu“ sunt implicati in relatii cu alte doua vedete de televiziune de la noi. Stefan Banica jr este casatorit de anul trecut cu Andreea Marin, iar Oana Sarbu este iubita lui Robert Turcescu de o buna perioada de vreme. Oana Sarbu nu a dorit insa sa comenteze pe marginea sarutului, lasand sa se inteleaga ca nu a insemnat mare lucru. Gestul celor doi ar putea fi interpretat drept o strategie pentru cresterea audientei emisiunii prezentate de Stefan Banica jr.

Dupa Mihaela Radulescu, se pare ca Andreea Marin s-a mai ales cu o... rivala in persoana Oanei Sarbu. Astfel, ultima editie a emisiunii „Dansez pentru tine“ de la Pro tv s-a lasat cu scene fierbinti in direct. Stefan Banica jr si Oana Sarbu nu s-au multumit doar sa cante impreuna piesa „Ani de liceu“, inclusa pe coloana sonora a filmului „Liceenii“ din 1987, ci (surpriza!) s-au si sarutat in direct, asa cum au facut-o in film in urma cu 20 de ani. Scena a facut deliciul telespectatorilor, insa de departe a fost o strategie menita sa ridice vertiginos audienta emisiunii. Asta cu atat mai mult cu cat cei doi fosti amorezi din film au in prezent relatii cu doua persoane celebre. Banica jr este casatorit cu Andreea Marin, iar Oana Sarbu este iubita lui Robert Turcescu.

No comment
Chiar daca sarutul a fost pe gura, Oana Sarbu nu a vrut sa comenteze in vreun fel scena, dand doar de inteles ca acesta „nu a insemnat nimic“. Ramane de vazut daca si «Zana Surprizelor» va fi de aceeasi parere.

Pana una-alta, se pare ca moda saruturilor regizate a inceput sa prinda si la noi. Astfel nu ne-ar mira ca faimosul sarut care a facut furori la Premiile MTV dintre Madonna, Christina Aquilera si Britney Spears sa fie reluat cu mare succes in varianta romaneasca de „rivalele“ Andreea Marin, Mihaela Radulescu si Oana Sarbu! Emisiunea „Dansez pentru tine“ s-a lasat pentru unii cu saruturi , si pentru altii cu lacrimi amare. Manelistul Costi Ionita a parasit ringul invins dupa o prestatie dansanta care mai mult i-a amuzat pe membrii juriului. El a facut insa un gest generos si i-a donat partenerei sale
, Marina Velle, care a cochetat la randul ei cu muzica, suma de 1.000 de euro pentru a-i implini visul iubitului ei. Emisiunea „Dansez pentru tine“ a fost lider detasat de piata in intervalul orar 20.30 – 0.52 cu o medie de 12,3 puncte de rating si 34,3 cota de piata pe intreg publicul din mediul urban, fata de Antena 1 care a adunat abia 4,1 puncte de rating si 11,5 procente din cota de piata. Si pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban, Pro TV a fost lider cu o medie de 11,9 puncte de rating si 36,2 cota de piata. „Minutul de aur“ al emisiunii a fost inregistrat la ora 22.13, cand Pro TV a avut un vârf de 16,4 puncte de rating si 39,8 cota de piata, cu alte cuvinte a fost urmarit de aproape doua milioane de telespectatori din mediul urban.